Velofest 2017

Velo-City, misschien wel het grootste fietscongres van de wereld, werd in 2017 gehouden in Nederland en wel in Nijmegen en Arnhem. Velo-city is een besloten congres voor fietsverkopers en handelaren waar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van de fiets worden besproken. Omdat dit een uniek evenement was wilde de gemeente Arnhem en Nijmegen dit ook delen met de inwoners van de stad. In Arnhem is er gekozen om een gratis festival te organiseren in Park Sonsbeek ter afsluiting van het congres, genaamd Velofest. Op het festival konden men luisteren naar wielerverhalen van oud renners, een film kijken in het openlucht theater of mee doen met het NK slowbiking. 

In samenwerking met Studio Halfvol uit Arnhem heeft Dezzign de gehele huisstijl voor het festival ontworpen. Kernwoorden voor het ontwerp waren: Retro wielrennen, Festivalgevoel, Liefde voor de fiets. Aan de hand van deze kernwoorden is het logo ontstaan. Dit logo is terug te koppelen aan dat retro wielren gevoel wat je als fietsliefhebber niet kan missen. Op basis van dit logo zijn posters, programmaboekjes, banners en vlaggen ontworpen om het festival mee te promoten en aan te kleden.

Meer projecten

Dezzign

Over mij

Mijn naam is Dennis Willems. Onder de naam Dezzign werk ik als Visual designer, User experience designer en Illustrator vanuit Arnhem of bij u op lokatie. Ik ontwerp websites waarbij de gebruikerservaring voorop staat en ik maak illustraties om beeldende ondersteuning te geven.