Krachtstroom festival

Krachtstroom is het nieuwste festival van Arnhem waarbij de samenwerking tussen Luxor Live, Willemeen, Popcentrum Jacobiberg en TK07 op grote schaal aan de stad getoond wordt. Het festival bevat een ruim aanbod aan muziek met 3 podia verspreid rondom en op de rijnkade.

Ik ben gevraagd om dit festival een uitstraling te geven waar jaren op voortgeborduurd kan worden, die aansluit bij de het zogenaamde festivalgevoel en binding heeft met de stad Arnhem. De basis uitstraling is een beeldmerk geworden in combinatie met de festivalnaam. De kleur blauw zorgt voor binding met de stad Arnhem (zie het wapen van de stad), het festivalgevoel heb ik vooral terug laten komen in het fontgebruik door een speels lettertype te gebruiken.

Vanwege de locatie van het festival, aan de Rijnkade, speelt naast deze eerdergenoemde elementen water een grote rol in de uitingen van het festival.

Meer projecten

Dezzign

Over mij

Mijn naam is Dennis Willems. Onder de naam Dezzign werk ik als Visual designer, User experience designer en Illustrator vanuit Arnhem of bij u op lokatie. Ik ontwerp websites waarbij de gebruikerservaring voorop staat en ik maak illustraties om beeldende ondersteuning te geven.