Justlease klantenreizen

Justlease is een prominente dochteronderneming van Terberg Leasing en heeft haar focus voornamelijk gericht op de bloeiende private lease sector. Binnen deze dynamische en concurrerende markt is een uitstekende gebruikerservaring essentieel voor het succesvol afsluiten van leasecontracten. Als vooruitstrevend en innovatief bedrijf streeft Justlease ernaar om altijd een stap voor te zijn, in plaats van de achterhoede te volgen.

In 2018 kreeg ik ben ik gevraagd om deel uit te maken van het webteam en mijn expertise in te zetten om de website, de klantenapp en diverse interne systemen te optimaliseren. Gedurende een periode van 2,5 jaar heb ik met volle toewijding aan dit project gewerkt. Met behulp van het designprincipe 'Atomic design' en met 'storybook', hebben we alle systemen opgebouwd met één bibliotheek van elementen, die we naadloos konden implementeren over verschillende systemen.

Mijn inzet heeft geresulteerd in een meeer gestroomlijnde en samenhangende systemen, die niet alleen de efficiëntie hebben verbeterd, maar ook hebben bijgedragen aan een betere gebruikerservaring met onze diensten.

KlantJustlease
Terberg leasing
ProjectrolUX Design
Illustrator
Jaartal2018