Clappervue

Clappervue is gebouwd om het sollicitatieproces gestroomlijnd te laten verlopen en zoveel mogelijk tijd te besparen voor werkgever en voor de sollicitant. Clappervue heeft ingebouwde videosoftware waarmee sollicitanten zich kunnen voorstellen via een videopitch. Hierdoor is vaak een 1ste gesprek al overbodig omdat de eerste indruk via video gemaakt wordt. Verder kan er een interview worden afgenomen in het systeem en bied het systeem een helder overzicht van alle kandidaten en de status van hun sollicitatieprocedure. 

In 2016 is Dezzign gevraagd om een helder en gebruikersvriendelijk ontwerp te maken voor deze applicatie. In samenwerking met de mensen van Clappervue hebben we een concept ontwikkeld waar gebruikers een helder overzicht hebben van alle sollicitanten per vacature, makkelijk en snel door videopitches heen kunnen lopen en de status van een sollicitant kunnen zien en kunnen aanpassen. 

Meer projecten

Dezzign

Over mij

Mijn naam is Dennis Willems. Onder de naam Dezzign werk ik als Visual designer, User experience designer en Illustrator vanuit Arnhem of bij u op lokatie. Ik ontwerp websites waarbij de gebruikerservaring voorop staat en ik maak illustraties om beeldende ondersteuning te geven.