Bosgroepen

Bosgroepen Nederland is een vooraanstaande organisatie die zich toewijdt aan de bescherming en ontwikkeling van de bossen in Nederland. Onderverdeeld in drie regio's, biedt Bosgroepen deskundig advies en waardevolle ondersteuning op het gebied van duurzaam bos- en natuurbeheer.

De vorige website van bosgroepen.nl was sterk verouderd en voldeed niet langer aan de hedendaagse normen. Om hun werkzaamheden met voort te kunnen zetten en trots te zijn op hun online presentatie, werd ik benaderd door Four Digits, de ontwikkelaars van de website, om bij te dragen aan de vernieuwing van bosgroepen.nl en het een eigen en eigentijdse uitstraling te geven.

Met deze moderne en gebruiksvriendelijke website beschikt Bosgroepen Nederland nu over krachtige middelen om hun boodschap over te brengen, hun expertise te benadrukken en hun visie op duurzaam bosbeheer op een toegankelijke manier te delen. De website is gekoppeld aan het Wagtail CMS, waardoor medewerkers zelf makkelijk de content kunnen beheren op de website.

KlantBosgroepen Nederland
Four Digits
ProjectrolUX Design
Jaartal2023